Nieuws

05-02-2018

Bij Pendennis Castle neemt de tuin ook steeds mooiere vormen aan. Zowel de tuin als de bestrating wordt in onderling goed overleg op een verantwoorde manier aangelegd. Het is vaak wikken en wegen om de juiste volumes, proporties en invullingen te krijgen, maar dat maakt juist dat het geheel een uitdagend karakter krijgt. Alles begint op zijn plaats te vallen!

22-01-2018

Pendennis Castle is niet meer gehuld in de duisternis….. De verlichting is aangesloten en met deze donkere dagen na de Kerst is het prachtig te zien dat de balkons van de twee moderne gebouwen mooi in het licht staan!

Het geeft wel iets speciaals aan dit exclusieve project.

08-01-2018

Dit jaar willen we u gelukkig maken met heerlijke wijn uit de Piemonte. De keuze is gevallen op een witte en rode Roero van de wijnmaker Matteo Correggia. Bij een trouwe Stones@Work volger zal er ‘een lampje gaan branden’!?
 
Roero Arneis DOCG 2016 van Matteo Correggia
Denominazione Di Origine Controllata E Garantita
Blinkend goudgeel met een groene gloed van kleur
U ruikt rijpe peer, perzik, anijs en lichte aroma’s van stenige mineraliteit, wat u ruikt proeft u ook.
Druivensoorten: 100% Aneis.
Type wijn: een lichte frisse witte wijn.
Bewaring: nu heerlijk – tot drie jaar na de oogst.
Te drinken bij: schaaldieren en risotto.
 
Roero DOCG 2015 van Matteo Correggia
Denominazione Di Origine Controllata E Garantita
Licht granaatachtig rood van kleur.
U ruikt rozenblaadjes, violieren, gedroogde bloemen, amarene kersen, braam, rode pruim, lichte aroma’s van koffie leer, laulierblad, rokerig eikenhout, ietsje vanilla en de geur van potloodslijpsel!? De smaak is conform de geursensaties plus ietsje peperig en fruitig.
Druivensoorten: Nebbiolo.
Type wijn: zeer stevige volle rode wijn.
Bewaring: nu heerlijk – tot vier jaar na de oogst.
Te drinken bij: rood vlees, grills, wild, stevige pasta gerechten en harde kazen.
 
Met de jaarwisseling nog vers in het geheugen heeft u hopelijk genoten van dit goede glas wijn!

22-12-2017

Geheel in de traditie van Kerst is het kasteel van Pendennis Castle bedekt onder een dunne, witte laag sneeuw en versierd met een mooie, rode strik!
Dit jaar voorzien van een feestelijke banner van de verkopende makelaar, Allure Real Estate.
Dus mocht u toch nog op zoek zijn naar dat ene, geweldige Kerstcadeau, dan weet u waar u zijn moet…..

Stones@Work wenst u hele fijne Kerstdagen en een geweldig, gezond 2018!

02-12-2017

Heeft u het krantenartikel over Pendennis Castle in de Gazet van Antwerpen al gelezen? Het was een geweldig artikel over het wel en wee van het mooie project Pendennis Castle. En wat blijkt, er zijn nog ‘slechts’ twee appartementen te koop in dit project. Wilt u nu ook eigenaar van een gedeelte van Pendennis Castle worden dan zult u wellicht actie moeten ondernemen, want er zijn nog maar twee mogelijkheden beschikbaar!?

17-11-2017

Op de begane grond in het grootste deel van de commerciële ruimte van het project de Cambuus komt een nieuwe huurder. De overeenkomst is opgemaakt, de afwerking zal opgestart worden, zodat de volledig afgewerkte ruimte vanaf 1 april (en dit is geen grap) door de nieuwe huurder in gebruik genomen kan worden. Wie de nieuwe huurder is, dat blijft nog even onder ons...Zeker is dat het geen onbekende in het Kalmthoutse is!

30-10-2017

Het hekwerk voor de terrassen van de appartementen bij Pendennis Castle wordt geplaatst. Dit is een positieve ontwikkeling, omdat men nu ‘eindelijk’ met een iets geruster gevoel over de mooie terrassen kan lopen en al een beetje kan genieten van het prachtige uitzicht dat men vanaf deze terrassen heeft.

18-10-2017

Soms is het toch gewoon geluk, dan is er een jarige tijdens het werkoverleg! Dit overkwam de fantastische werfopvolger, die evenwel niet zo blij was met deze mooie feesthoed! Maar gelukkig wel met de koekjes en taart die uiteraard bij een verjaardag horen!

Gefeliciteerd en nog super veel mooie jaren! HIEP, HIEP, HOERA...

13-09-2017

De terrassen van Pendennis Castle krijgen door de mooie, ingetogen houten afwerking steeds meer Allure!

En dan te bedenken dat je bij de twee moderne gebouwen (A en B) op de twee bovenste verdiepingen gewoon rondom je eigen appartement kunt lopen en op die manier de hele tijd hiervan kunt genieten. Het hout dat eerst nog een wat rodere uitstraling heeft, zal door de weersinvloeden een mooie, wat grijzige tint krijgen. Het verschil tussen de kleur is duidelijk bij de twee foto’s terug te zien.

21-08-2017

Het bouwverlof is nog maar net gedaan of de nutsvoorzieningen moeten aangevraagd worden. Voor het project Pendennis Castle zijn alle leverancierscontracten aangevraagd, zodat op korte termijn de meters opengezet kunnen worden en de verwarmingen kunnen gaan branden….

Zie hier nog maar eens wijs uit te worden, al die draden die overal vandaan komen en vervolgens weer verdeeld moeten worden. Een hele klus!!