De Valk Kalmthout-Heide

De Valk Kalmthout-Heide
Uniek serviceconcept. Comfortabel en zorgeloos wonen aan de winkelstraat van het mooie, bruisende Heide-Kalmthout.
Het project bestaat uit 4 appartementen voorzien van videofoon, bewegingsdetectie en een noodoproep systeem.
 
Prijzen vanaf € 800,-
Laatste appartement beschikbaar!
 

Algemene beschrijving

Het historische pand ‘De Valk’ is gelegen aan het begin van de Heidestatiestraat in Kalmthout Heide. Oorspronkelijk dateert het gebouw uit 1910. In 2010 is het gebouw volledig herbouwd met eerbied voor de authentieke materialen en maatvoeringen maar aangepast aan de huidige normen op gebied van comfort en energie zuinigheid. Deze 4 appartementen zijn van alle comfort voorzien, hebben twee slaapkamers en ruime balkons. De mogelijkheid bestaat om een garagebox of een buitenstaanplaats aan te huren.

Bij de entree is een deurbel met videofoon verbinding naar de appartementen.

Het gebouw is logischerwijs uitgerust met liftinstallatie, noodverlichting en nooduitgang markeringen.

De appartementen bestaan uit twee slaapkamers, een ruime living, een (open) keuken, een badkamer en een balkon. De keuken is goed uitgerust met alle mogelijke inbouwapparatuur: een oven, ijskast, afwasmachine en een kookplaat met afzuigkap. Ook de badkamer is hoogwaardig afgewerkt met een inloopdouche, een ligbad en een lavabo.

Speciale aandacht is besteed aan de veiligheid. Alle appartementen zijn uitgerust met een noodoproep systeem. Er is een mobiele drukknop die een alarm kan doorgeven aan een alarmcentrale of een achterwacht. Deze zal dan telefonisch contact opnemen en verdere actie ondernemen.
Tevens is via een voordeurcontact en een bewegingsdetector in het appartement een registratie van aanwezigheid. Indien er overdag vier uur geen beweging meer wordt geregistreerd zal er een signaal worden verstuurd naar een alarmcentrale of een achterwacht. Deze zullen dan contact opnemen met de bewoner of verdere actie ondernemen als er geen respons is na de oproep. Voor de nacht kan variabel gekozen worden in het aantal uren rust. Als bijvoorbeeld na acht uur geen beweging wordt gedetecteerd wordt er een signaal verstuurd naar een alarmcentrale of een achterwacht.

Er zijn algemeen-uit-schakelaren aanwezig bij de voordeur en in de masterbedroom. Hierdoor kunnen bij het verlaten van het appartement of bij het slapen gaan in een keer alle lichtpunten worden uitgeschakeld.

Aansluitpunten voor internet, radio-televisie en telefoon zijn aanwezig.

Alle appartementen zullen individueel op de nutsvoorzieningen worden aangesloten en zullen op naam komen van de bewoners.